Pakhusene - Om området Pakhusene - Om området
 1. Gågade (Søndergade i Horsens) 
  900 meter
 2. Skole og børnehave (Sct. Ibs Skole)
  1.200 meter
 3. Skole og børnehave (Hulvej Skole)
  850 meter
 4. Skole (Horsens Byskole, Afd. Kildegade)
  900 meter
 5. Daginstitution (Daginstitution Midtby)
  1.200 meter
 6. Daginstitution (Daginstitution Søndermark)
  1.900 meter
 7. Indkøb (Bilka)
  650 meter
 8. Indkøb (MENY)
  200 meter
 9. Lunden
  600 meter
 10. Casa Arena og Aqua Forum
  1.800 meter
 11. FÆNGSLET
  2.800 meter
 12. Horsens Station
  1.900 meter
 13. Horsens Havnebad
  10 meter
 14. Horsens Marina / Langelinie Bystrand
  1.300 meter

Fra industrihavn til moderne bydel

I mange år har Horsens Havn været præget af tung industri. Sådan er det ikke mere. Havnearealet udvikler sig til en helt ny bydel i takt med tiden og borgernes behov.

Flere ejendomsprojekter skyder op og åbner havnen for besøgende og områdets beboere, der nu får glæde af den smukke lystbådehavn, de grønne arealer og det nye Horsens Havnebad.

Med sin placering fungerer Pakhusene og byggeriets omgivelser som en naturlig overgang fra Horsens midtby til havnen.

En levende gågade

I gåafstand fra Pakhusene finder du Horsens midtby, hvor Søndergade er centrum for byliv, masser af shopping og skønne spiseoplevelser på byens caféer og restauranter.

Horsens Marina

Horsens Fjord munder ud i et smukt område med lystbådehavn, legepladser og Langelinie Bystrand, hvor der er badebro og plads til aktiviteter for store og små. Når du flytter ind i Pakhusene, bliver det alt sammen en naturlig del af din dagligdag.

Gå en tur i Lunden

Tag et tæppe og en picnickurv under armen og gå en tur til Lunden – en af Horsens’ smukke parkarealer. Se forårsblomsterne springe ud, læg dig i skyggen af de store træer eller lad børnene lege på legepladsen. Lunden danner desuden rammerne for konceptet “Rock i Lunden”, der byder på 10 store koncerter i løbet af sommeren.

Skole og daginstitutioner

Med Pakhusenes centrale beliggenhed kommer I til at bo i gå- eller cykelafstand til både skoler og dagsinstitutioner. Så slipper I for lang en transporttid i en travl hverdag, og får mere tid til samvær og fælles oplevelser.

“Vi vil være med til at give havnen tilbage til byen”

Michael Mortensen

CASA Group


Tæt på kulturen

Horsens er kendt for sine store kulturoplevelser, som du kan glæde dig til at tage del i – uden at bekymre dig om hverken afstand eller transport. Fra Pakhusene kan du cykle eller gå til koncerterne og byens mange events.

Indkøb og dagligvarer

Dine daglige indkøb klares nemt fremover. I Pakhusenes nærområde finder du flere indkøbsmuligheder i kort afstand fra din hoveddør.

Prøv vores boligvælger
og find dit nye hjem